Brood­je gei­ten­kaas

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands lunch 4 personen
3 36

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften. Leg de kaas in dubbelgevouwen plakken op de broodjes. Snijd de wortel in reepjes en tomaten in 8 partjes. Garneer met flinke toef wortelreeppjes en tomaat. Leg de bovenste helft van het broodje er schuin op.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 235 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Broodje geitenkaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood­je gei­ten­kaas

1
1
  • 4 meergranenbroodjes
  • 4 el yoghurtmayonaise
  • 50 g jonge bladsla

Snijd de broodjes open en bestrijk de snijvlakken met mayonaise. Verdeel de sla over de onderste helften.

2
2
  • 4 plakken geitenkaas
  • 75 g peen julienne
  • 1 tomaat

Leg de kaas in dubbelgevouwen plakken op de broodjes. Snijd de wortel in reepjes en tomaten in 8 partjes. Garneer met flinke toef wortelreeppjes en tomaat.

3
3

Leg de bovenste helft van het broodje er schuin op.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.