Bo­nen­soep met ci­a­bat­ta

(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 64

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In soeppan 4 el olie verhitten en ui, knoflook, wortel en bleekselderij 3-4 min. zachtjes bakken. Tomatenpuree, tijm en 1/2 el chilipoeder 1 min. meebakken. Tomaten, inhoud van blik witte bonen en bouillon erdoor roeren. Aan de kook brengen en soep ca. 20 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Ovengrill voorverwarmen. Brood op bakplaat leggen en bestrijken met 2 el olie. Rest van chilipoeder en peper erover strooien. Brood ca. 10 cm onder hete grill schuiven en bovenkant in 2-3 min. knapperig laten worden. Brood in plakken snijden en bij soep serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.