Stok­brood­je met brie

Met zoetzure augurk en scherpe mosterd.

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans lunch Met zoetzure augurk en scherpe mosterd. 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng in een kommetje de boter en de mosterd met een vork. Snijd het stokbrood aan een kant in de lengte open. Bestrijk de snijvlakken met de mosterdboter. Snijd de brie in lange plakken, de augurken in schuine plakes en de tomaten in 8 partjes. Beleg het stokbrood met de sla, brie, augurk en tomaat. Snijd het stokbrood in 4 gelijke stukken.

bewaartip:

U kunt het stokbrood ?s ochtends al bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast. Snijd het brood voor serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Stokbroodje met brie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Stok­brood­je met brie

1
1
  • 30 g zachte boter
  • 1 el scherpe mosterd
  • 1 stokbrood
  • 25 g krulslamelange
  • 200 g roombrie
  • 2 zoetzure augurken
  • 2 tomaten

Meng in een kommetje de boter en de mosterd met een vork. Snijd het stokbrood aan een kant in de lengte open. Bestrijk de snijvlakken met de mosterdboter. Snijd de brie in lange plakken, de augurken in schuine plakes en de tomaten in 8 partjes.

2
2

Beleg het stokbrood met de sla, brie, augurk en tomaat. Snijd het stokbrood in 4 gelijke stukken.

bewaartip:

U kunt het stokbrood ?s ochtends al bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast. Snijd het brood voor serveren.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.