Cur­ry­scho­tel met tofu en pad­de­stoel

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen. Grote champignons halveren of in vieren snijden. In pan ui in olie goudbruin fruiten. Tofu 2 minuten meebakken. Champignons toevoegen en geheel nog ca. 3 minuten roerbakken. Currypasta door groente scheppen, kort meebakken en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Geheel ca. 10 minuten laten sudderen. Yoghurt door saus scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en garneren met amandelen. Lekker met komkommersalade met knoflookdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 29 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.