Ro­mi­ge ker­sen­taar­tjes

  • nagerecht
  • 4 personen
  • 190 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans nagerecht 4 personen
3 77

Ingrediënten

Keukenspullen
  • 4 ovenvaste schaaltjes (inhoud 125 ml), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de kersen uitlekken en verdeel over de ovenschaaltjes. Meng in een kom de room, de bloem, het ei, de suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een luchtig beslag. Schenk het beslag over de kersen. Bak het gebak in het midden van de oven in 20 min. gaar. Strooi de poedersuiker eroverheen en serveer de kersentaartjes warm.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 6 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.