Crac­ker Griek­se sal­sa

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
grieks voorgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tomaat schoonmaken en in vieren snijden. Komkommer halveren. Zaadjes van tomaat en komkommer verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Olijven in plakjes snijden. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Peterselie fijnknippen. Groente, kaasblokjes, peterselie en dressing mengen en over crackers verdelen. Met salsa belegde crackers meteen opeten, anders worden ze zacht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.