Ge­gra­ti­neer­de spa­ghet­ti

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Wortel schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Grill voorverwarmen. In braadpan ui en wortel ca. 10 minuten in olie fruiten. Saus toevoegen en op laag vuur verwarmen (niet koken). Saus mengen met spaghetti en in ovenschaal scheppen. Toast verkruimelen en met kaas over spaghetti strooien. Schotel onder grill zetten tot kaas gesmolten is. Lekker met groene salade met vinaigrette.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 580 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.