Sch­nit­zel met pa­pri­kasaus en fri­tes

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • frituurpan

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Maak de paprika's schoon en snijd ze in kleine stukjes. Bereid de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit 1 el boter in een koekenpan en bak de paprika op zacht vuur gedurende 10 minuten. Verhit de rest van de boter in een andere koekenpan en bak de schnitzels in 6 minuten gaar. Meng de sla met de dressing.
  3. Snij de tomaten fijn en roer door het paprikamengsel. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de schnitzels met sla, frites en paprikasaus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 830 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 47 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 02-03

Schnitzel met paprikasaus en frites

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sch­nit­zel met pa­pri­kasaus en fri­tes

1
1
  • 1 zak paprikamix
  • 750 g frites
  • 1 liter frituurolie

Maak de paprika's schoon en snijd ze in kleine stukjes. Bereid de frites volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2

Verhit de boter in een koekenpan en bak de paprika op zacht vuur gedurende 10 minuten.

3
3
  • 5 el boter
  • 4 kalkoenschnitzels
  • 1 zak gemengde sla
  • 4 el yoghurtdressing

Verhit de boter in een andere koekenpan en bak de schnitzels in 6 minuten gaar. Meng de sla met de dressing.

4
4
  • 8 zongedroogde tomaten op olie

Snij de tomaten fijn en roer door het paprikamengsel. Breng op smaak met peper en zout. Serveer de schnitzels met sla, frites en paprikasaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.