Ro­de­kool-cran­ber­ry­stamp­pot

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 55

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in ca. 20 minuten gaarkoken. Quorn bestrooien met zout en peper. In koekenpan helft van boter verhitten en quornstukjes in ca. 4 minuten gaarbakken. In pan port, rodekool en cranberry-compote verwarmen. Aardappels fijnstampen met rest van boter. Koolmengsel en quorn door aardappels mengen. Stamppot op smaak brengen met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 545 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.