Cros­ti­ni met ta­pa­ni­ni en ge­rook­te kip

Tijd voor tapas! Dit hapje is klaar in 10 minuten, dus wij zetten de drankjes alvast koud!

(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht Tijd voor tapas! Dit hapje is klaar in 10 minuten, dus wij zetten de drankjes alvast koud! 4 personen
3 85

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • broodrooster

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de ciabatta in 12 dunne plakken en rooster in de broodrooster. Snijd de kipfilet in plakjes. Besmeer de plakjes brood met de tapenade en beleg ze met rucola en kip.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 750 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 02-03

Crostini met tapanini en gerookte kip

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Cros­ti­ni met ta­pa­ni­ni en ge­rook­te kip

1
1
  • ½ ciabatta

Snijd de ciabatta in 12 dunne plakken en rooster in de broodrooster.

2
2
  • 100 g gerookte kipfilet

Snijd de kipfilet in plakjes.

3
3
  • 125 g formaggio tapenade
  • 30 g rucola

Besmeer de plakjes brood met de tapenade en beleg ze met de rucola en de kip.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.