IJs met peer in ro­mi­ge saus

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Peren schillen en in partjes snijden. In pan boter verhitten en peer ca. 3 minuten zacht bakken. Suiker ca. 1 minuut meebakken en laten karameliseren. Crème fraîche en amandelessence voorzichtig aan peer toevoegen en doorwarmen. IJs over vier bordjes verdelen. Warme saus over ijs verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.