Bleek­sel­de­rij­soep met tor­tel­li­ni

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 51

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tortellini volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Grill voorverwarmen. Stokbrood schuin in plakjes snijden en deze aan beide kanten dun met kruidenboter besmeren. Brood op bakplaat of rooster leggen en vlak onder grill in 3-4 min. bruin roosteren, halverwege keren. In soeppan bleekselderij in bouillon 5 min. koken. Tomatenblokjes en soepballetjes toevoegen en soep nog 2-3 min. laten koken tot vlees gaar is. Tortellini afgieten en door soep roeren. Soep pittig op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geroosterde kruidenbroodjes.

Tip:

prijs per persoon 2.10 (in januari 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 755 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 88 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.