Prei­huts­pot

(86)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 86

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, in stukken snijden en wassen. In pan laag water aan de kook brengen en bouillontablet erboven verkruimelen. Aardappels in pan leggen, wortel en daarna prei erop leggen. Groenten in 20 min. gaarkoken. Intussen geitenkaas in ham wikkelen en in droge koekenpan aan beide kanten bruinbakken. Groenten afgieten, kookvocht opvangen. Aardappels tot puree stampen, groenten zo veel mogelijk heel laten, eventueel wat kookvocht toevoegen. Op smaak brengen met mosterd, zout en peper. Geitenkaasjes erop leggen.

Tip:

prijs per persoon 2.40 (in januari 2004)

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.