Chi­ne­se kar­bo­na­de

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 1 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Karbonade met kruiden bestrooien. In kom honing en sojasaus mengen. In pan 1 el olie verhitten en vlees in 5 min. bruinbakken, halverwege keren. Vlees aan beide kanten met sojasaus bestrijken en nog 5 min. bakken. In wok groentemix in rest van olie beetgaar bakken. Rest van sojasaus en gare rijst erdoor scheppen. Rijst-groentemengsel op bord scheppen, vlees erop leggen. Chilisaus apart erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 690 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.