Tuin­bo­nen-zal­mo­me­let

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom eieren loskloppen. Zalmsnippers, bosuitjes en tuinbonen erdoor roeren. Mengsel met zout en peper op smaak brengen. In koekenpan 1 el boter smelten. Eimengsel erin schenken en omelet, met deksel op pan, op laag vuur in ca. 15 min. laten stollen. Intussen krieltjes met weinig water en zout in 8 min. gaarkoken. Krieltjes afgieten en in pan omschudden met dille, rest van boter en zout naar smaak. Omelet in 4 parten snijden en met krieltjes serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.