Kar­bo­na­des met ker­sen en brie

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote braadpan helft van boter verhitten en karbonades in ca. 10 minuten rondom bruinbakken, bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan rest van boter verhitten en aardappelschijfjes bakken volgens gebruiksaanwijzing. Broccoli met zout in ca. 7 minuten beetgaar koken. Kersen laten uitlekken. Op iedere karbonade 1 eetlepel kersen scheppen en afdekken met plakje brie. Deksel schuin op pan zetten en brie in ca. 4 minuten over karbonades laten smelten. Karbonades serveren met gebakken aardappels en broccoli.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.