Bo­nen­bur­ri­to

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan boter verhitten en kip in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Bakvet afgieten. Seasoning mix en 250 ml water aan kipblokjes toevoegen. Saus aan de kook brengen en in ca. 10 minuten op laag vuur laten indikken. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Kidneybonen laten uitlekken en samen met sperziebonen laatste 2 minuten aan kipmengsel toevoegen. Tortilla's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Vullen met bonenmengsel en salsasaus, bestrooien met kaas en dichtvouwen. Lekker met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.