Mos­terd­soep met been­ham

Soep als avondeten? Heerlijk! En nog lekker snel ook.

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht Soep als avondeten? Heerlijk! En nog lekker snel ook. 4 personen
3 57

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Maak de bosui schoon en snijd in ringetjes. Snijd de ham in reepjes. Verwarm de soep met de reepjes in ca. 5 min. Verdeel de soep over de borden er garneer met de bosui en versgemalen peper. Serveer met pan de ayo of tasty toast.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 21 g
  • vet 13 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-01

Mosterdsoep met beenham

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mos­terd­soep met been­ham

1
1
  • 3 bosuitjes
  • 150 g gebraden beenham
  • 800 ml romige mosterdsoep
  • 8 stuks pan de ajo

Maak de bosui schoon en snijd in ringetjes. Snijd de ham in reepjes. Verwarm de soep met de reepjes in ca. 5 min. Verdeel de soep over de borden er garneer met de bosui en versgemalen peper. Serveer met pan de ayo of tasty toast.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.