Kwark­pan­nen­koek­jes met ro­zij­nen

(47)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 47

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Klop de eieren los en meng met de andere ingredienten (behalve poedersuiker en boter) tot beslag.
  2. Verhit de boter in een koekenpan. Schep delen van het pannenkoekbeslag met een eetlepel in de koekenpan. Maak er ongeveer 16 pannenkoekjes van.
  3. Verdeel de pannenkoekjes over de verwarmde borden en bestrooi met poedersuiker.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 16 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 52-01

Kwarkpannenkoekjes met rozijnen

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kwark­pan­nen­koek­jes met ro­zij­nen

1
1
  • 2 eieren
  • 75 g zelfrijzend bakmeel
  • 2 el witte basterdsuiker
  • 250 g volle kwark
  • 6 el rozijnen

Klop de eieren los en meng met de andere ingredienten (behalve poedersuiker en boter) tot beslag.

2
2
  • 2 el boter

Verhit de boter in een koekenpan. Schep delen van het pannenkoekbeslag met een eetlepel in de koekenpan. Maak er ongeveer 16 pannenkoekjes van.

3
3
  • 2 el poedersuiker

Verdeel de pannenkoekjes over de verwarmde borden en bestrooi met poedersuiker.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.