Mie met pad­de­stoe­len en cas­hew­no­ten

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Shii-takes en champignons schoonvegen en in plakjes snijden. Peultjes schoonmaken. In wok olie verhitten. Paddestoelen en peultjes toevoegen en ca. 5 minuten roerbakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Taugé toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Mie mengen met groentemengsel en op smaak brengen met zout en peper. Cashewnoten grofhakken en over mie strooien. Lekker met atjar tjampoer.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 440 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.