Kal­koen­fi­let met sher­ry­saus

(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 5

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kalkoen in 4 stukken verdelen en bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kalkoen in ca. 10 minuten gaarbakken. Tuinerwten in ca. 5 minuten beetgaar koken. Puree volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Kalkoen uit pan nemen en warmhouden. Sherry bij bakvet schenken, aanbaksels losroeren en geheel op hoog vuur ca. 1 minuut inkoken. Room toevoegen en tot romige saus roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Kalkoen serveren met saus, puree en tuinerwten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.