Zalm­moot met ta­ma­rin­de-ket­jap­saus

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Grill voorverwarmen. Sperziebonen schoonmaken en in ca. 8 minuten beetgaar koken. Zalmmoten in ca. 8 minuten grillen. In kom ketjap en tamarindepasta mengen. Knoflook pellen en boven saus uitpersen. Sambal toevoegen en saus goed mengen. Zalm serveren met rijst, sperziebonen en tamarinde-ketjapsaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 890 kcal
  • eiwit 60 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 39 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.