Pro­ven­çaal­se aard­ap­pel­scho­tel

(37)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 37

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan helft van olie verhitten en krieltjes ca. 10 minuten bakken. In braadpan rest van olie verhitten en roerbakmix ca. 5 minuten bakken. Ansjovis laten uitlekken en in stukjes snijden. Krieltjes en ansjovis aan groenten toevoegen. Op smaak brengen met peper. Mozzarella laten uitlekken, halveren en vlak voor serveren door aardappelschotel mengen. Lekker met groene salade en vinaigrettedresssing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.