Aard­ap­pel­sa­la­de met ge­rook­te kip en ko­ri­an­der­dres­sing

  • bijgerecht
  • 8 personen
  • 300 kcal voedingswaarden
    • 40 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 8 personen
3 85

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Aardappels schoonboenen en ongeschild in bodem water met zout in 20 min. gaarkoken. Afgieten en iets laten afkoelen. In kom crème fraîche, mayonaise, 3 el citroensap, citroenrasp, mosterd, knoflook en koriander tot romige dressing kloppen. Op smaak brengen met zout, peper en suiker. Aardappels in plakken snijden en terugdoen in pan. Voorzichtig omscheppen met dressing en salade minstens 1 uur op koele plek laten staan, zodat smaak zich kan ontwikkelen.
  2. Grote schaal bekleden met rucola. Aardappelsalade erop scheppen. Kipfilet schuin in plakken snijden en rangschikken op salade. Pistachenoten erover strooien.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.