Vruch­ten­sor­bet

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 15

Ingrediënten

Keukenspullen
  • meloenbolletjeslepel
  • dunschiller

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Van sorbetijs met meloenbolletjessteker kleine balletjes maken en deze tot gebruik in vriezer bewaren. Limoen schoonboenen en met dunschiller repen van schil snijden. Schil vervolgens in smalle reepjes snijden. Limoen uitpersen. Appels schoonboenen en aan beide kanten langs klokhuis flinterdunne plakjes van appels snijden. Appelplakjes direct besprenkelen met limoensap. Appel op met poedersuiker bestrooide borden rangschikken en ijsbolletjes erop stapelen. Garneren met limoenreepjes en blaadje munt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.