Kaas­plank­je

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 10 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tete de Moine-kaas op kamertemperatuur laten komen. Oven voorverwarmen op 225 °C. Stokbrood in 6-8 min. knapperig afbakken. Stokbrood schuin in dunne sneetjes snijden en deze in mandje op tafel zetten. Aan tafel met behulp van 'girolle' al draaiend royale krullen van kaas schaven.Serveer er een glas rode port bij.

Tip:

De 'girolle' is tijdens de kerstperiode met een aantrekkelijke korting te koop bij de kaasafdeling.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 17 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.