Tor­tel­lo­ni met ru­co­l­a­pes­to

(74)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 74

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tortelloni op laag vuur in ruim water met zout beetgaar koken en afgieten. Enkele eetlepels kookvocht opvangen. Tortelloni in warme schaal mengen met pesto en enkele eetlepels kookvocht. Rucola in grove stukken scheuren en door tortelloni scheppen. Kaas in grove krullen schaven en over tortelloni strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 330 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.