Fees­te­lij­ke ker­st­qui­che

Maak het jezelf makkelijk met deze kant-en-klare quiche. Zelf toevoegen: amandelschaafsel en ijsbergsla. Feestelijke accenten!

  • voorgerecht
  • 4 personen
    • 20 min. bereiden
(77)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans voorgerecht Maak het jezelf makkelijk met deze kant-en-klare quiche. Zelf toevoegen: amandelschaafsel en ijsbergsla. Feestelijke accenten! 4 personen
2 77

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de quiche volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de sla over de borden. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 2 min. goudbruin. Snijd de quiche in punten en verdeel over de sla. Bestrooi met het amandelschaafsel.

Tip:

Een puntje quiche op een toef sla is lekker als voor- of tussengerecht, maar een flink stuk quiche met een salade ernaast leent zich prima als snel hoofdgerecht.

video

Qui­che ma­ken

Kookles interactief - 00:44 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Tags
Ook te zien in

Feestelijke kerstquiche

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fees­te­lij­ke ker­st­qui­che

1
1
  • 1 kerstquiche

Verwarm de quiche volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 200 g gemengde ijsbergsla
  • 45 g amandelschaafsel

Verdeel de sla over de borden. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder olie of boter in 2 min. goudbruin.

3
3

Snijd de quiche in punten en verdeel over de sla. Bestrooi met het amandelschaafsel.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.