Ge­gril­de kal­koen­me­dail­lons met olij­ven­bo­ter

  • hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 630 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(5)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
2 5

Ingrediënten

Keukenspullen
  • plasticfolie
  • meloenbolletjeslepel
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. In kom met vork sinaasappelsap en ansjovisboter door zachte boter prakken. Olijven erdoor mengen. Kom afdekken met plasticfolie of boter op stuk plasticfolie tot smalle rol vormen en in folie wikkelen. Boter in koelkast in 1 uur laten opstijven.
  2. Grillpan verhitten. Kalkoenmedaillons droogdeppen en licht bestrijken met olie. Kalkoenmedaillons in 3-4 min. per kant bruin en gaar grillen. Met meloenbolletjessteker bolletjes uit boter maken, of rol boter in plakjes snijden. Medaillons over twee borden verdelen en op elk bolletje of plakje boter leggen. Lekker met frites en salade.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 630 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 60 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.