Kal­koen­rol­le­tjes met zelf­ge­maak­te to­ma­ten­pes­to

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikker
  • plasticfolie
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pijnboompitten in droge koekenpan roosteren. Tomaten in stukjes snijden en in hoge kom doen met pijnboompitten, kappertjes en kaas. Met staafmixer pureren, onderwijl olie in dun straaltje toevoegen tot smeuïge substantie ontstaat. Pesto op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Kalkoenschnitzels besmeren met tomatenpesto, oprollen en vaststeken met cocktailprikker (of vastbinden met keukentouw). Kalkoenrolletje rondom bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten. Kalkoenrolletjes in 8-10 min. gaarbakken. Lekker met spinazierisotto.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 825 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 70 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.