Pa­té brûlée

(92)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans voorgerecht 1 stuks
3 92

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage minischaaltjes (ca. 5 cm doorsnede) of porseleinen Chinese soeplepels

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roompaté mengen met cognac en vul er lage schaaltjes of Chinese soeplepels mee. Strijk de bovenkant glad en strooi er een laagje basterdsuiker over. Laat de paté in de koelkast door en door koud worden. Schuif de schaaltjes of lepels vlak voor het serveren onder een hete grill en laat het suikerlaagje karameliseren.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.