Kreef­ten­soep met mie­riks­wor­tel­room

(89)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 89

Ingrediënten

Keukenspullen
  • sherryflûtes

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pistoletje schuin in flinterdunne plakjes snijden, bestrijk ze met olie en rooster ze onder een hete grill goudbruin (= crostini). Klop slagroom halfstijf en meng er wat geraspte mierikswortel en zout naar smaak door. Vul sherryflûtes voor de helft met hete kreeftroomsoep en schep de mierikswortelroom over de bolle kant van de lepel erop. Leg op elk glas een crostini.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.