Cros­ti­ni's met to­nijn­ta­pe­na­de

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan voorgerecht 4 personen
4 20

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen. Stokbrood in plakjes snijden. Teentje knoflook uitknijpen, mengen met 2 eetlepels olie en stokbrood ermee besprenkelen. Bosuitjes in ringetjes snijden. Olijven, kappertjes en tonijn laten uitlekken en samen met ansjovis en rest van olie pureren in keukenmachine of met staafmixer. Bosui door tapenade scheppen. Stokbrood onder grill in ca. 2 minuten goudbruin roosteren (= crostini's). Tapenade op smaak brengen met zout en peper. Tapenade serveren op crostini's.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.