Ba­naan-per­ziks­moot­hie

Een exotische smoothie met banaan, citroen en perzik. 't Lijkt wel een cocktail!

(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht Een exotische smoothie met banaan, citroen en perzik. 't Lijkt wel een cocktail! 4 personen
3 36

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine
  • 4 rietjes

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pel de bananen en snijd in plakjes. Besprenkel de plakjes met citroensap. Laat de perziken uitlekken en vang het sap op. Leg de banaan en perzik in een diepvriesdoos en zet ca. 1 uur in de diepvries. Meng het opgevangen perziksap met de frisdrank. Pureer het bevroren fruit met een staafmixer of keukenmachine. Schenk het sap langzaam bij het fruit en mix tot er een egaal mengsel ontstaat. Giet direct over in de glazen. Serveer met een rietje.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 240 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 5 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 48-49

Banaan-perziksmoothie

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ba­naan-per­ziks­moot­hie

1
1
  • 4 bananen
  • 1 el citroensap
  • 410 g halve perziken op siroop

Pel de bananen en snijd in plakjes. Besprenkel de plakjes met citroensap. Laat de perziken uitlekken en vang het sap op.

2
2
  • 600 ml Spa & fruit tropisch fruit

Leg de banaan en perzik in een diepvriesdoos en zet ca. 1 uur in de diepvries. Meng het opgevangen perziksap met de frisdrank.

3
3

Pureer het bevroren fruit met een staafmixer of keukenmachine. Schenk het sap langzaam bij het fruit en mix tot er een egaal mengsel ontstaat.

4
4

Giet direct over in de glazen. Serveer met een rietje.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.