Ge­gril­de ti­la­pia met mie­scho­tel

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tilapiafilets in lengte halveren, besprenkelen met marinade en afgedekt ca. 10 minuten laten rusten. Prei schoonmaken en in de lengte in smalle repen snijden. Peper in reepjes snijden. Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Prei, peper en wortel ca. 4 minuten roerbakken. Tilapia inwrijven met rest van olie en bestrooien met zout en peper. In grillpan of koekenpan tilapia in ca. 4 minuten bakken. Halverwege keren. In wok mie mengen met groente. Op smaak brengen met ketjap, zout en peper. Mie en tilapia over vier borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 570 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 98 g
  • vet 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.