Ge­vul­de os­sen­staart­soep

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sjalotten pellen en snipperen. Bleekselderij schoonmaken en in reepjes snijden. Wortel schoonmaken en in blokjes snijden. In (soep)pan sjalot, bleekselderij en wortel in olie 2 minuten bakken. Rijst erdoor scheppen en ca. 2 minuten bakken tot korrels glanzen. Zakje soep en 1 liter water erdoor roeren, al roerend aan de kook brengen en ca. 10 minuten zachtjes doorkoken. Tomaatjes schoonmaken en halveren. Rosbief in reepjes snijden. Tomaatjes laatste minuut met soep meewarmen. Soep over vier grote soepkommen verdelen. Rosbiefreepjes erop leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 300 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 33 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.