Bie­ten­stamp­pot met ve­ge­ta­ri­sche worst

(60)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 60

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in ca. 15 minuten gaarkoken. Rookworsten volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Bietjes verwarmen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in plakjes snijden. Uien pellen en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten. Ui in ca. 5 minuten bruinbakken. Aardappels afgieten en fijnstampen. Bietjes, appel en room erdoor scheppen. Rookworsten in plakjes snijden en door stamppot scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Stamppot over vier borden verdelen. Gebakken ui erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 57 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 48-49

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.