Tep­pa­ny­a­ki mixed grill

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 225 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 15 min. wachten
(58)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
japans hoofdgerecht 4 personen
3 58

Ingrediënten

Keukenspullen
  • satéstokjes
  • teppanyakiplaat

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Biefstuk, kalkoen en zalmfilet elk in 8 blokjes snijden. Vlees, zalm, gamba's en shii-take in schaal leggen en teriyakimarinade erover schenken. Minstens 15 min. marineren, regelmatig omscheppen. Mayonaise pittig op smaak brengen met wasabi.
  2. Teppanyakiplaat op hoogste stand verwarmen en licht invetten. Ingrediënten uit marinade nemen, vlees en shii-takes om en om aan satéstokjes rijgen. Spiesen, zalm en gamba's op grillplaat gaar roosteren, regelmatig keren. Laatste minuut knoflookplakjes en bosuiringetjes op plaat leggen en meebakken. Serveren met wasabimayonaise.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 225 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.