Vist­ap­as

Deze tapas met vis zijn de perfecte start van een borrel of een etentje.

(93)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
spaans voorgerecht Deze tapas met vis zijn de perfecte start van een borrel of een etentje. 4 personen
3 93

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • cocktailprikker

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Laat de artisjokharten uitlekken. Snijd een klein stukje van de onderkant. Meng de makreelsnack met de kappertjes. Vul de artisjokharten met het makreelmengsel.
  2. Prik aan de cocktailprikkers een garnaal en olijf.
  3. Was de tomaatjes, snijd het kapje eraf en schep de zaadjes eruit. Meng de zalmsnippers met de mayonaise met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Vul de tomaatjes hoog op met het zalmmengsel.

combinatietip:

Lekker met geroosterd brood en roomboter.

video

Ar­ti­sjok be­rei­den

Instructievideo - 01:41 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 2 g
  • natrium 805 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 46-47

Vistapas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vist­ap­as

1
1
  • 4 artisjokharten

Laat de artisjokharten uitlekken. Snijd een klein stukje van de onderkant.

Artisjok bereiden

Instructievideo

01:41 min.

2
2
  • 125 g makreel snack in tomatensaus
  • 1 el kappertjes

Meng de makreelsnack met de kappertjes.

3
3

Vul de artisjokharten met het makreelmengsel.

4
4
  • 8 cocktailgarnalen
  • 4 groene olijven zonder pit

Prik aan cocktailprikkers een garnaal en olijf.

5
5
  • 8 cherrytomaten

Was de tomaatjes, snijd het kapje eraf en schep de zaadjes eruit.

6
6
  • 100 g gerookte zalmsnippers
  • 1 el mayonaise met olijfolie

Meng de zalmsnippers met de mayonaise met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

7
7

Vul de tomaatjes hoog op met het zalmmengsel.

combinatietip:

Lekker met geroosterd brood en roomboter.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.