Tor­tel­li­ni met au­ber­gi­ne­saus

(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tortellini koken volgens gebruiksaanwijzing. Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Aubergine en ui ca. 3 minuten bakken. Tomaten en worchestershiresaus erdoor roeren en ca. 15 minuten zachtjes stoven. Laatste minuut ham erdoor roeren. Geheel op smaak brengen met zout en peper. Tortellini over vier borden verdelen, saus erop scheppen en bestrooien met kaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 825 kcal
  • eiwit 42 g
  • koolhydraten 101 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.