Ita­li­aan­se lin­zen­bur­gers

(97)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 97

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spinazie ontdooien volgens gebruiksaanwijzing, in zeef overdoen en zoveel mogelijk vocht eruit drukken. Linzen laten uitlekken. Grill voorverwarmen. In kom eieren loskloppen. Spinazie, linzen, havermout en pesto erdoor roeren. Mengsel pittig op smaak brengen met zout en peper en er platte koekjes van vormen. Burgers rondom met olie bestrijken en onder grill in ca. 5 minuten per kant lichtbruin roosteren. Tomaten wassen, in partjes snijden en mengen met dressing. Burgers serveren met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 335 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 32 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.