Ge­bak­ken vis met sper­zie­bo­nen­sa­la­de

(12)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 12

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de sperziebonen in ca. 7 min. gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
  2. Leg de gebakken lekkerbekjes op de bakplaat en laat 8 min. in het midden van de oven verwarmen.
  3. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten, halveer ze en schep door de sperziebonen.
  4. Verdeel de vis over de borden en schep de puree en de bonensalade ernaast. Serveer met de cocktailsaus.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 30 g
  • vet 39 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 46-47

Gebakken vis met sperziebonensalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­bak­ken vis met sper­zie­bo­nen­sa­la­de

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 1 doosje sperziebonen

Bak de sperziebonen in ca. 7 min. gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.

3
3
  • 250 g lekkerbekjes

Leg de gebakken lekkerbekjes op de bakplaat en laat 8 min. in het midden van de oven verwarmen.

4
4
  • 125 g cherrytomaten
  • 2 zakjes aardappelpuree

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten, halveer ze en schep door de sperziebonen.

5
5
  • ½ pot cocktailsaus

Verdeel de vis over de borden en schep de puree en de bonensalade ernaast. Serveer met de cocktailsaus.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.