Kar­bo­na­des met mos­terd­saus en wit­lof

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
2 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Witlof schoonmaken en in de lengte in reepjes snijden. Karbonades bestrooien met zout en peper. In grote koekenpan boter verhitten en karbonades in ca. 13 minuten bruinbakken. Krieltjes met zout ca. 5 minuten koken. In wok olie verhitten en witlof ca. 5 minuten roerbakken (tot blaadjes licht glazig kleuren). Witlof op smaak brengen met zout, peper en suiker. Peterselie fijnknippen en door krieltjes scheppen. Saus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Karbonades serveren met peterseliekrieltjes, gebakken witlof en saus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.