Kip met fruit­chut­ney

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Kip bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten en kip in ca. 4 minuten rondom bruinbakken. Kip uit pan nemen en in achtergebleven boter ui fruiten. Champignons schoonvegen, grote halveren, door ui scheppen en ca. 2 minuten meebakken. Kip, chutney, 150 ml water en bouillontablet door uimengsel scheppen en geheel afgedekt ca. 5 minuten zachtjes laten koken. Laatste minuut crème fraîche erdoor roeren. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 715 kcal
  • eiwit 30 g
  • koolhydraten 91 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 46-47

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.