Lin­zen-ko­kos­soep met kal­koen

(89)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 89

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In soeppan ui en kalkoenreepjes in olie ca. 5 min. zachtjes bakken. Linzen in zeef laten uitlekken. Appels schillen, in parten snijden en vervolgens in stukjes. Gemberwortel schillen en heel fijn snijden. Gember, linzen en appelstukjes door vlees scheppen. Kokosmelk en hete kippenbouillon in pan schenken en geheel aan de kook brengen. Soep afgedekt 10 min. op matig vuur laten koken. Op smaak brengen met zout en peper. Soep over vier diepe borden verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.