Bo­nen­scho­tel met ui en mos­terd­cer­ve­laat

(6)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 2 personen
3 6

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In grote koekenpan ui en worst in 2 el olie 10 min. zachtjes bakken. Kidneybonen toevoegen en gerecht met deksel op pan 5 min. door en door verwarmen. Bonenschotel op smaak brengen met zout en peper. Intussen radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Peterselie fijnhakken. In kom dressing kloppen van rest van olie, citroensap, mosterd, zout en peper. Radijs door dressing mengen. Bonenschotel en radijssalade over twee borden verdelen. Peterselie over radijs en bonen strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 990 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 60 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.