Rijk­ge­vul­de cae­sar sa­lad wraps

Wikkel servetten om de wraps voor een vrolijk effect.

(88)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
amerikaans Wikkel servetten om de wraps voor een vrolijk effect. 8 personen
3 88

Ingrediënten

8 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 8 gekleurde servetten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat de eieren onder koud stromend water schrikken, pel ze en snijd ze in partjes. Bak in een grote koekenpan met olie de ham op laag vuur knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Snijd de ansjovisfilets fijn. Pers de knoflook boven een kom. Voeg de olie, azijn, knoflook, ansjovis toe en breng op smaak met peper. Klop tot een dressing.
  3. Warm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking op. Verdeel de sla en de blaadjes witlof over de tortilla's. Snijd de tomaat in smalle partjes. Leg het ei, de tomaat en ham op de tortilla's. Verdeel de dressing erover en strooi de kaas erover.
  4. Rol de tortilla's stevig op en snijd de rollen diagonaal doormidden. Wikkel de uiteinden met servetten om.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 715 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Rijkgevulde caesar salad wraps

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijk­ge­vul­de cae­sar sa­lad wraps

1
1
  • 4 eieren

Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat de eieren onder koud stromend water schrikken, pel ze en snijd ze in partjes.

2
2
  • 1 el olijfolie
  • 8 plakjes rauwe ham

Bak in een grote koekenpan met olie de ham op laag vuur knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.

3
3
  • 5 ansjovisfilets
  • 2 tenen knoflook

Snijd de ansjovisfilets fijn. Pers de knoflook boven een kom.

4
4
  • 90 ml olijfolie
  • 3 el rodewijnazijn

Voeg de olie, azijn, knoflook, ansjovis toe en breng op smaak met peper. Klop tot een dressing.

5
5
  • 4 tortillawraps
  • 200 g ijsbergsla met tuinkruiden
  • 2 stronken witlof

Warm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking op. Verdeel de sla en de blaadjes witlof over de tortilla's.

6
6
  • 2 tomaten

Snijd de tomaat in smalle partjes.

7
7
  • 75 g geraspte pittige kaas

Leg het ei, de tomaat en ham op de tortilla's. Verdeel de dressing erover en strooi de kaas erover.

8
8

Rol de tortilla's stevig op en snijd de rollen diagonaal doormidden. Wikkel de uiteinden met servetten om.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.