Brietaartjes met groe­ne as­per­ge­tips

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 465 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans voorgerecht 4 personen
3 66

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakplaat
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 225 °C . Bladerdeeg op werkvlak uitspreiden en in 10 min. laten ontdooien. Van aspergetips plakje van onderkant snijden. In pan met kokend water en zout aspergetips in 3 min. beetgaar koken. In zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Bakplaat bekleden met bakpapier. Plakjes bladerdeeg halveren en naast elkaar op bakplaat leggen. Brie erover verdelen. Aspergetips op brie leggen. In midden van oven brietaartjes in 15-20 min. bakken, tot deeg goudbruin en krokant is en brie gesmolten. Taartjes eventueel op een pluk friséesalade op vier borden leggen.

Tip:

Ook lekker als hapje bij een glas wijn, voor acht personen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 12 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.