La­sag­ne met oes­ter­zwam­men

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 705 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(64)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 64

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter, ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en snipperen. Oesterzwammen schoonvegen en in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten en ui ca. 2 minuten fruiten. Oesterzwammen ca. 4 minuten meebakken. In pan sauspoeder door melk roeren. Melk al roerend verhitten tot kookpunt. Blauwaderkaas erboven verkruimelen en saus nog 2 minuten doorkoken. Pittig op smaak brengen met zout en peper. Laagje saus in schaal scheppen, bedekken met lasagnebladen en oesterzwammen. Dit herhalen tot lasagnebladen op zijn, eindigen met laagje saus. Bestrooien met gemalen kaas. Lasagne in midden van oven in ca. 30 minuten gaar laten worden. Lekker met tomatensalade en vinaigrettedressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 705 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.