Pas­ta met zalm­saus en broc­co­li

Makkelijke pasta met dille en zalm, een klassieke Scandinavische smaakcombinatie die het altijd goed doet.

(94)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Makkelijke pasta met dille en zalm, een klassieke Scandinavische smaakcombinatie die het altijd goed doet. 4 personen
3 94

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en kook in ca. 6 min. beetgaar. Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes.
  2. Verhit de olie in een pan. Fruit de ui en paprika ca. 3 min. Roer het zakje saus en het water door het paprika-uimengsel en breng aan de kook.
  3. Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Schep de zalm door de saus en verwarm ca. 2 min. mee. Meng de tagliatelle door de zalmsaus en serveer met de broccoli.
video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 4 g
  • natrium 545 mg
  • vezels 9 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 42-43

Pasta met zalmsaus en broccoli

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met zalm­saus en broc­co­li

1
1
  • 300 g tagliatelle

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 700 g broccoli

Verdeel de broccoli in roosjes en kook in ca. 6 min. beetgaar.

3
3
  • 1 ui
  • 1 rode paprika

Snipper de ui. Snijd de paprika in blokjes.

Ui snipperen

Instructievideo

00:52 min.

4
4
  • 2 el olijfolie

Verhit de olie in een pan. Fruit de ui en paprika ca. 3 min.

5
5
  • 42 g vis-dillesaus
  • 250 ml kraanwater

Roer het zakje saus en het water door het paprika-uimengsel en breng aan de kook.

6
6
  • 426 g roze zalm

Laat de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Schep de zalm door de saus en verwarm ca. 2 min. mee.

7
7

Meng de tagliatelle door de zalmsaus en serveer met de broccoli.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.